Lokalne atrakcije

Izleti koje ćete uvijek pamtiti

Ako želite više od samog odmora, istraživanjm lokalnih atrakcija otkriti ćete predivne horizonte, tradicije, povjesna otkrića i još mnogo toga.

Izleti brodom na otoke Korčulu, Hvar, Brač

Ugodna plovidva uz prekrasne vidike i šarmantne boje netaktnute prirode, koje će Vas ostaviti bez daha. Savršen je izlet za obitelji i prijatelje koji se žele opustiti i uživati u ljepotama Jadranskog mora.

Split, drugi najveći Hrvatski grad s bogatom povijesti, čije ulice pričaju čarobne priče. Poznat je po kulturnim znamenitostima, pješčanim plažama i bogatom ponudom noćnog života.

Grad s preko 2300 godina tradicije, jedna je od omiljenih turističkih destinacija među domaćim i stranim posjetiteljima. Prvenstveno zbog predivne arhitekture stvorene utjecajem Grka, Rimljana i Mlečana.

Predivni Dubrovnik jedan je od najljepših gradova Hrvatske pa i cijelog Mediterana. Mnoge stranice, časopisi i dokumentarni filmovi uvijek rangiraju Dubrovnik među 5 najljepših odredišta Mediterana.

Jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta i mjesto koje zrači posebnim mirom postalo je poznato nakon ukazanja Djevice Marije. Ukazala se šestorici svjedoka i prenijela im poruke o miru, ljubavi i molitvi.

Na rijeci Neretvi s Mediteranskom klimom, nalazi se grad koji skriva svoje šarmantne ljepote. Sa svojom bogatom ponudom sadržaja i atrakcija, u Mostaru ćete svakako pronaći i nešto za sebe.

Na obali središnje Dalmacije, između planine Biokovo i prekrasnog plavog mora, smjestio se grad Makarska. Poznat je po čistom moru, noćnom životu te je najbolji izlet za ljubitelje aktivnog odmora.

Sva prava pridržana © 2021 — Kamp Dole – Dizajnirao Op-development.